Erika

 Erika Eriksson

Malin Kristina Karlsson <3

malin kristina karlsson kände inte dej men dina vänner saknar dej och till och med dom som inte kände gråter för din skull vila ifrid Malin kristina karlsson önskade att jag fick träffa dej du är en fin tjej hoppas du får det bra där uppe tjejen Rest in peace vi älskar dej du malin vi hoppas du har det bra vi saknar dej du malin hoppas du har det bra 3 april 2009 det va då du lämna oss och for upp till himlen der va imott din vilja men nu finns det bara minnen   jag sätter mej ner och kollar på dina bilder jag kan höra hu ditt namn viskas i vinden du finns inte här men du finns i mitt inre vi älskar dej du malin varför kommer  du inte hem men det är så att jag och morsan tänkte hela kvällen sen knackade det på dörren prästen var arg han jo malin inte finns har vi bröts ut i tårar det här får inte hända inte våran malin det kan ite vara saknt du sprang ner på perongen och halka över kanten tåget kom å nu är det försent min lilla syster hon va en ägel kunde busa till det men va enda en ängel hon var alltid glad och full av energi rip malin karlsson vila i frid    lite rader från din brors video nu är det 1 år sedan du lämnade oss du vart bara 14 år R.I.P Malin <3 du lämnade oss för tidigt <3 Malin Karlsson , känd som våran glädjespridare
Du är nu borta , kommer aldrig tillbaka ..
Vi kommer aldrig att få se våran syster igen .
Aldrig se hennes leende,
aldrig få höra hennes skratt igen .
allt hände så snabbt .. Var det tvunget att bli bli såhär ?
Var du tvungen att försvinna från oss . Varör just du ? varför ? :'(
Alla saknar dejj så enormt mkt gumman !
Jag skulle offra allt för att bara få se dejj en sista gång ,
Om det ändå var jag istället för du ..
Saknaden bara växer .
Malin Karlsson , vi glömmer dej aldrig                               




Den 3 april 2009 hände det någonting, någonting som ick så mycket människor att gråta, som fick människor i chock.
Du en helt otroligt underbar glädjespridare förlorade livet på ett sätt vi aldrig kunde tro, ett sätt som chockade många av oss. Du miste livet på en kväll, en kväll och ett datum som alltid kommer att finnas i oss precis som du.

Du var en glädjespridare, som alltid folk att le och skratta. Som alltid fick folk på bra humör, din glädje spred sig. Men nu svider det som salt i såren, att du inte finns längre att du är död att du inte lever. Det är svårt att inse att man aldrig mera kommer få se dig, att aldrig mera få höra dig skratta. Dom orden gör ont, att du faktiskt inte fins bland oss längre.

Eller det är klart att du gör, men på ett helt annat sätt. Vill att du ska leva igen.

Vila i frid guds finaste ängel,
Malin Kristina Karlsson
22 Augusti 1994 - 03 April 2009


Therese <3

Panik, ångest, räddsla hade slagit mig på bara några minuter, 
du var inte bland oss, du var försvunnen. 
Jag sprang till vänster ropa ditt namn så att det eka mellan träden, 
du svara inte, jag börja springa, jag började ropa högre, Therese. Therese?
Jag återvände till platsen där vi tillbringat kvällen, inte många var kvar kanske 5, kankse 6. 
Ett samtal kom, ett samtal som jag hoppades var från dig, men nej displayen visade Gordon, 
Vi har hittat henne. 
Jag sprang, jag grät, jag skrek och jag inbilade mig att hon behövde mig mer än någonsin, Jag sprang, och passerande gråtande vänner. Hon var medveslös, jag ökade farten insåg att något måste ha hänt henne, jag sprang, samtidigt som jag ramla 3 metar ner i den våta marken. En plötslig smärta i ben och armar men inget som kunde jämföras i min desperation av att komma fram till Therese. Jag såg ingen annan, såg bara Therese vita jeans, jag såg henne ligga på en höjd, jag förstod inte varför hon låg ner, jag förstod inte varför någon skulle vilja dig något ont. Jag sprang snubbla över dig, jag såg vad han hade gjort, jag fick panik börjar skrika ditt namn, bad till gud, jag fick panik sprang bort till ambulansen. Ett hat växte, varför tog det så lång tid, jag bad igen, jag intallade mig själv att Gud lyssnade. Men inget kunde lungna ner mig, förutom Therese ena andetag som jag hörde henne ta innan jag försvann, jag vet att hon tog det, det är ingen inbilning. Jag trodde det var vändingen, jag trodde du skulle resa dig och åka hem tillsammans med mig, jag var så säker.
Fortfarande är det där andetaget ett bevis för mig, du levde, och jag vet att du hörde mig, jag vet att du hörde mig skrika ditt namn. Det där andetaget är fortfarande kvar hos mig, du är andetagen jag andas, du är den jag hoppas på att möta efter livet, Men till dess är ditt andetag mitt hjärta.

skrev Jennifer Thereses andra vän <3

Aurora

helt sjukt att nån kan va så underbar, betyda så mke ! älskar dig !

Du är helt jävla underbar , Du betyder allt för mej , den som inte är kompis med dej ska ångra sej jävligt mkt.. du är hur jävla snäll som hälst , du finns för mej 24/7 . det går inte att beskriva med ord hur mkt jag älskar dej , det går bara inte . när inte du fanns i mitt liv då var det ett rent jävla helvete !. men nu när du är min andra halva så är jag lycklig för att du finns och är min andra halva ! du får mej att må bra när jag mår som sämst , du och jag så ska det vara , ingen kan ta dej ifrån mej ! jag kommer alltid att finnas för dej och älska dej tills döden skiljer oss åt ! det är du som får mej att må bra , du är min allra bästa vän . och det kommer du alltid att vara , det går inte att beskriva dej med ord , för det finns inte så många ord , jag kan hålla på i evigheter å skriva om dej , för du är så jävla underbar ! det går inte att beskriva hur mkt jag älskar dej ! för orden räker inte till . du är helt fantastisk och om du dog så skulle jag inte sakna dej jag skulle sedan vara hos dej , för du är min andra halva . det går verkligen inte att förklara vad du är för mej , du har ingen aning om hut mkt jag behöver dej ! jag kan inte tänka mej en dag utan dej , du är en speciell männsika , ett liv utan dej skulle vara katastrof . vem är jag utan dej ? hur skulle jag kunna leva utan dej ? jag vet inte vad jag skulle göra utan dej , förmodligen skulle jag inte finnas till längre . 
Om du var ett hav vore jag en våg
Om du var himmelen skulle jag ha vingar
Om du var ett regn hade jag vart hav och land
Om du var musik vore jag en sång
Om du var vidderna ville jag va vinden
Men jag skulle inte va nånting om du inte fanns.
som tiotusen stjärnor
lyser du upp mitt mörker
som tusentals soldater
skyddar du mig från det onda
som dödens klocka
stannar du tiden
som dödens klippa
tar du emot mig när jag faller.
du är min allra bästa vän !
vad skulle jag göra utan dig? dör du så dör jag med dig!
ingen kan skilja på oss.
mitt liv ska jag dela det med dig, och ingen annan,
jag kommer alltid ta dig i första hand! 
jag dör hellre än att inte få leva med dig!
jag kommer aldrig lämna dig!
för utan dig så faller jag isär
jag älskar dig mer än hela jorden ! <3
fyfan vad jag älskar dej gumman <3  
min lilla sötis <3





Malin Karlsson <3

Älskling jag saknar dig så mycket, jag kan inte sluta tänka på i somras, när vi var på tunas fotbollsplan. varje dag! det var så himla mysigt och du var alltid så glad. för bara några veckor sen skrev du att du saknade mig och att vi borde ses snart, men det blev aldrig av.. jag ångrar mig så himla mycket att jag inte träffade dig innan allt hände! Mull jag älskar dig och det är ofattbart eftersom jag minns dig som en så glad person. jag kan fortfarande höra din röst och ditt skratt. Jag älskar dig och jag saknar dig jätte mycket. Har aldrig gråtit så mycket för en person som jag har gråtit för dig. Och det tar aldrig slut.
Jag glömmer dig aldrig, vi ses! vila i frid♥ vill inte glömma bort dej när vi träffade va du alltid glad <3
kom tillbaka snälla gumman <3

Tim o Tove

dom jävlarna som mördade Therese Johansson Rojo borde vara livs tid för dom dom fic9 bara 2 måmdar
Rest In Pease Täääs <3333333

Emelie o Fredde

 kommer du ihåg vi va med fredde vid han va ass kul asså fan vad jag saknar det du va så sjukt söt när jag skulle hem kramade vi varandra jätte länge ville aldrig åka fan saknar så jävla mkt kan inte fårstå att du bara lämnade mej <3

Emelie Sussane Östlund

Du va det bästa som har hänt mej och det spelar ingen roll hur mkt du har sårat mej och att du inte vill se mej igen hon komemr endå finnas i mitt hjärta

Jag minns inte tiden för länge sedan
When we laughed and shared it all När vi skrattade och delade allt

We were the very best of friends Vi var det bästa av vänner
Or at least that's what I thought. Eller åtminstone det är vad jag trodde.

I often wonder why friendships end Jag undrar ofta varför vänskap slut
What happens to sever that tie Vad händer med sever som knyter

How can someone once so close Hur kan någon gång så nära
Just wave you off with a good bye. Bara våg du bort med en hejdå.

Jag ser dig gå ifrån mig
And the tears start to fall Och tårarna börjar falla

I ask myself a million times Jag frågar mig en miljon gånger
How did we lose it all??? Hur kunde vi förlora allt??

And I watch you walk away Och jag tittar på dig promenad
I just don't want to let you go Jag vill bara inte att låta dig gå

But looking at you walk away Men ser på dig promenad
My world just fell apart Min värld bara föll isär

If only I could handle it Om jag bara kunde hantera det
And bear to just say Och stå ut med att bara säga

I'd use my breath and say the words Jag skulle använda mina andetag och säg orden
Don't Walk Away!!! Don't Walk Away!

Emelie Östlund jag förstår inte vad som gick snett vi hade ju så jävla kul tsm tack för alla stunder vi hat delat alla gånger du har ställt upp för mej och vart vid min sida jag är glad att jag fick lära känna dej men det är sorligt att det skulle försvinna så snabbt men jag antar att alla sagor har ett slut och det här va slutet på´våran sist vill jag önska dej all lycka i världen hoppas du får det bäst o glöm aldrig att jag alltid kommer att älska dej oavsett vad Du var där för mig så länge det fungerade för dig.
I never realized how much I depended on you. Jag har aldrig insett hur mycket jag beroende av dig.

You've gotten lost in someone who is not worth your time. Du har tappat bort mig i någon som inte är värd din tid.
I guess along the way I forgot you weren't "mine". Jag antar att vägen jag glömde att du inte var "mitt".

Now the person I thought you were has left my sight... Nu den person jag trodde att du var har lämnat min syn ...
I swear, I tried so hard to keep us strong, I held with all my might. Jag svär, jag försökte så hårt för att hålla oss starka, höll jag med alla mina krafter.

When I finally got the nerve to tell you how it made me feel, När jag äntligen fick modet att berätta hur det kändes,
you tried to keep your heart from seeing it was real. du försökte hålla ditt hjärta från att se det var verkligt.

You let me walk out of your life and you didn't even know. Du lät mig gå ut ur ditt liv och du inte ens visste.
I think inside you had convinced yourself I'd never go, Jag tror att inom dig hade övertygat dig själv att jag aldrig skulle gå,

det kommer aldrig bli vi igen 2010 slutade vår vänskap

2007-2010 4 underbara år

kommer du ihåg sommaren 09 vi skrattade vi va nere vid stranden vi åkte till sandviken

sommare 2010 åkte vi te stokcholm vi hade så jävla roligt där

du sa om ja förlorar dej så ska jag försöka få tillbaka mej men du höll inte det du lovade

det va vi tills döden skilljde oss åt när jag mådde dåligt så stöttade du alltid mej

jag visste att det skulle va vi livet ut men jag hade visst fel

Heej Då föralltid Emelie Sussane Östlund jag älskade dej mest '

Kommer alltid älska dej </3

</3

förlåt för allt jag har sakt till dej <3

Aurora Widing <3

helt sjukt att nån kan va så underbar, betyda så mke ! älskar dig !

Du är helt jävla underbar , Du betyder allt för mej , den som inte är kompis med dej ska ångra sej jävligt mkt.. du är hur jävla snäll som hälst , du finns för mej 24/7 . det går inte att beskriva med ord hur mkt jag älskar dej , det går bara inte . när inte du fanns i mitt liv då var det ett rent jävla helvete !. men nu när du är min andra halva så är jag lycklig för att du finns och är min andra halva ! du får mej att må bra när jag mår som sämst , du och jag så ska det vara , ingen kan ta dej ifrån mej ! jag kommer alltid att finnas för dej och älska dej tills döden skiljer oss åt ! det är du som får mej att må bra , du är min allra bästa vän . och det kommer du alltid att vara , det går inte att beskriva dej med ord , för det finns inte så många ord , jag kan hålla på i evigheter å skriva om dej , för du är så jävla underbar ! det går inte att beskriva hur mkt jag älskar dej ! för orden räker inte till . du är helt fantastisk och om du dog så skulle jag inte sakna dej jag skulle sedan vara hos dej , för du är min andra halva . det går verkligen inte att förklara vad du är för mej , du har ingen aning om hut mkt jag behöver dej ! jag kan inte tänka mej en dag utan dej , du är en speciell männsika , ett liv utan dej skulle vara katastrof . vem är jag utan dej ? hur skulle jag kunna leva utan dej ? jag vet inte vad jag skulle göra utan dej , förmodligen skulle jag inte finnas till längre . 
Om du var ett hav vore jag en våg
Om du var himmelen skulle jag ha vingar
Om du var ett regn hade jag vart hav och land
Om du var musik vore jag en sång
Om du var vidderna ville jag va vinden
Men jag skulle inte va nånting om du inte fanns.
som tiotusen stjärnor
lyser du upp mitt mörker
som tusentals soldater
skyddar du mig från det onda
som dödens klocka
stannar du tiden
som dödens klippa
tar du emot mig när jag faller.
du är min allra bästa vän !
vad skulle jag göra utan dig? dör du så dör jag med dig!
ingen kan skilja på oss.
mitt liv ska jag dela det med dig, och ingen annan,
jag kommer alltid ta dig i första hand! 
jag dör hellre än att inte få leva med dig!
jag kommer aldrig lämna dig!

för utan dig så faller jag isär

jag älskar dig mer än hela jorden ! <3<3<3<3<3<3

fyfan vad jag älskar dej gumman <3  




min lilla sötis <3




//din Natalie <3        


Aurora Min Bästa Vän <3

Aurora Widing kommer aldrig släppa taget om dej jag lovar jag finns alltid för dej min lilla sötnos du kan lita på mej upp till 100% kommer aldrig svika dej 

Du lyssnar alltid. Jag kan prata med dig om allt. Du går aldrig bakom ryggen. Jag vet alltid var jag har dig. Du sviker aldrig. Jag behöver inte känna nån oro. Du finns alltid här. Jag kan väcka dig mitt i natten. Du finns där. Jag måste inte bevisa nånting. Du försvinner inte. Jag mår bra med dig. Du krånglar inte till allt. Jag vet vem du är.

Du är min bästa vän. För alltid.<3


Micke <3

du kommer alltid finnas för oss Mick hur fan kunde det här hända om du inte hade satt dej i bilen så hade du levt idag <3 Rest In Peace <3

Aurora Finaste Natalie Fulaste <33


Micke

Mikael Lindgren du va Årsundas stolthet jag saknar dej så jävla mkt kom tillbaka snälla Micke du vart bara 17 år du hann inte leva livet fult ut vi lever för dej Micke du kommer aldrig komma tilbaka till oss  du är guds vackraste
jag vet att du aldrig kommer komma tillbaka hit till årsunda jag hoppas du har det bra där uppe du är guds vackraste
Årsundas livsglädje är borta för alltid
du kommer föralltid vara kvar i våra hjärtan <333
när jag läste det i tidningen nästa dag så började jag grina jag satt och grinade hela dagen jag kunde inte sluta   grina fyfan asså hur kunde det här hända rest in peace Micke du kommer alltid vara Årsundas stolthet <333

min lilla sötnos <3


RSS 2.0